Ronic Elektrotechniek is opgericht op 2 januari 2001. De twee initiatiefnemers, Walter Roozen en Ralf Sint Nicolaas, besloten om samen, vanuit hun jarenlange ervaring in de elektrotechniek en beveiligingsbranche, een bedrijf te starten. Hiermee willen ze op unieke wijze hun expertise voor zowel bedrijven als particulieren inzetten, voor het bedenken en toepassen van praktische elektrotechnische oplossingen.

Na gestart te zijn in Dordrecht is Ronic Elektrotechniek in 2003 verhuisd naar een eigen bedrijfspand. Hier houden ze zich tot op de dag van vandaag bezig met het ontzorgen van klanten, door het aanbieden van totaaloplossingen in de elektrotechniek. Hun dienstverlening strekt zich van verlichting op maat tot complete domotica-systemen.

RONIC elektrotechniek is een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebureau. We zijn sinds 1 januari 2001 actief in de regio Dordrecht.

Door aangesloten te zijn bij de brancheorganisatie UNETO-VNI voeren wij onze werkzaamheden uit conform de door hun opgestelde procedures. Zo wordt de kwaliteit van de werkzaamheden gewaarborgd.

Onze vakkundige medewerkers dragen zorg voor de aanleg van veilige elektrotechnische installaties. Mede dankzij hun jarenlange ervaring, zijn zij in staat uw wensen optimaal te realiseren.